Bästa kreditkortet

Bästa kreditkortet finns det?

Vilket är det bästa kreditkortet? Ett kreditkort är alltid en extra säkerhet att ha. Givetvis så är det ett smidigt sätt att betala på och har du det kopplat – som man vanligtvis har – till ett konto på din bank så kan du lätt handla och det dras från ditt konto.

Om du mot förmodan skulle stå i en situation där du måste ha pengar och ditt konto mot förmodan inte har täckning, så är ett kreditkort väldigt bra. Du kan då ta och använda dig av krediten och sedan betala tillbaka i efterhand.

Givetvis vill man ha ett bra kreditkort, det bästa kreditkortet! Dock är uttrycket ”bästa kreditkortet” ett väldigt generellt begrepp. Det är väldigt många olika faktorer som spelar in för att det ska vara det bästa kreditkortet just för dig! Du måste först tänka efter vad som ett kreditkort bör ha för att passa dig och din livsstil.

  • Hur lever du?
  • Vad har du för intressen?
  • Vad har du för vanor?

FÖRMÅNER

Genom att reflektera över dessa frågor kan du – efter du kommit underfund med svaren – börja leta efter ett kreditkort som passar dig och dina behov.

Reser du mycket kan ett kreditkort där du får reseersättning samt bonuspoäng på varje köp vara något för dig. Efter du exempelvis har samlat ihop tillräckligt många bonuspoäng – som registreras när du köper något – kan du sedan boka en resa till en destination gratis.

Kör du däremot väldigt mycket bil, kanske pendlar till och från jobbet en längre strecka, kan ett kreditkort där du får rabatt på varje köpt liter bränsle vara något för dig.

Om du gillar att handla och få rabatterbjudanden kan ett kreditkort som resulterar i olika rabatter beroende på hur mycket du handlar vara något för dig.
Oftast kan du inte kombinera olika förmåner som respektive kreditkort har, utan du får värdera vad som är viktigast för dig och vad du kommer att utnyttja mest och efter det välja ett passande kreditkort.

AVGIFTER OCH RÄNTA

Utöver förmåner så vill man givetvis ha så låga avgifter som möjligt. Avgifter som kan vara årsavgift, transaktionsavgift, valutaavgift med flera. Räntan vill man ha så låg som möjligt, så när du använder krediten behöver betala så lite som möjligt för att du har valt att använda den.

SAMMANFATTNING

Alltså finns det en rad olika faktorer som bidrar till vad som är det bästa kreditkortet för just dig. Sätt dig ner och tänk över vad som du kommer att utnyttja mest och vad som är viktigt för dig, innan du väljer att skaffa ett kreditkort.

Ett svar till “Bästa kreditkortet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*